fbpx
Zoneterapi

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor man ved trykbehandling på fødderne, kan opnå en stabiliserende effekt på væv og organer over alt i kroppe.

Ved du allerede nu, at du gerne vil have zoneterapi, kan du booke tid, online, ved at klikke på knappen her

Man mener at kroppen har reflekszoner på hænder og fødder, som afspejler bestemte vævsområder og organer på kroppen. Enhver ubalance i disse områder vil afspejle sig på reflekszonerne. Når man trykker på reflekszonerne, vil det virke tilbage med en normaliserende effekt på det pågældende organ eller væv.

Zoneterapi igangsætter og støtter din krops egne processer.

Der kan være mange årsager til at vælge at benytte zoneterapi. Mange klineter vil gerne vedligeholde deres sundhed og styrke deres immunforsvar. Andre klineter ønsker hjælp til at lindre smerter i muskler og led, hovedpine og migræne, stress, søvnløshed, problemer i luftvejene, fordøjelsesproblemer, graviditetsgenerr, spædbørnskollik, øreproblemer og meget andet.

Er det først gang du kommer hos mig, må du meget gerne skrive, hvad du ønsker hjælp til, i notatfeltet, som dukker op i løbet af bookingprocessen.

Om behandlingen

En behandling vare 1 time og 15 min inkl. hviletid.

Du kommer til at sidde/ligge på en briks, så vi kan have øjenkontakt. Du vil blive tilbudt pude og tæppe efter behov, da det er vigtigt at du har det behageligt og kan slappe mest muligt af under behandlingen.

Derfor er det også en god idé at du har behageligt tøj på, som ikke generer eller strammer. Da jeg smøger dine bukseben op, vil det være en fordel at buksebenene er vide.

Dine fødder bliver smurt ind i creme og under behandlingen trykker jeg på dine fødder og underben, medens jeg har et fast greb om dine fødder.

Dit job er at slappe mest muligt af under behandlingen.

Efter behandlingen ligger du og hviler i 5-10 minutter. Du bliver tilbudt lidt at drikke og der er mulighed for at høre afslappende musik.

Drik rigeligt med vand og skab plads til virkningen

Da der kommer gang i din krops forskellige systemer og din udrensning, er det meget vigtigt at du drikker rigelige med væske i form af vand eller te, efter du har været til behandling.

Det kan også være en idé at undgå alt for mange aftaler og aktiviteter resten af dagen, så du skaber plads til virkningen af behandlingen.

Reaktioner

Under og efter behandlingen kan du opleve forskellige reaktioner. Det er meget individuelt hvilke, men alle er tegn på at du reagere på zoneterapien, hvilket jo er positivt.

Under behandlingen kan du opleve at komme til at svede eller fryse. Du kan også blive påvirket følelsesmæssigt, f.eks. komme til at grine eller græde. Nogle klienter bliver så trætte at de falder i søvn under behandlingen.

Efterbehandlingen kan du også opleve at være ekstra frisk eller ekstra træt. Der kan også komme udrensningssymptomer i form af øget vandladning, ændret afføringsmønster, slim og hoste. Det kan også være at du oplever at dine symptomer blusser op for en kortere tid, men som sagt er det tegn på at din krop reagere på zoneterapien og er i gang med at skabe balance.

Klinikadresse

Jeg har  indrettet en hyggelig klinik i mit hjem lidt uden for Dianalund.

Dianalund/Hedeboryde
Hedeborydevej 20
4293 Dianalund

Booking af tid samt betaling

Ved at klikke på knappen får du adgang til min klinikkalender (i et system der hedder EasyMe). Det er super nemt. Du finder blot den ledige tid, som passer dig, booker og betaler for behandlingen.

Du vil modtage en kvittering på mail, umiddelbart efter du har booket behandlingen og du vil modtage en SMS 1 dag før din behandling.

Er det først gang du kommer hos mig, må du meget gerne skrive, hvad du ønsker hjælp til, i notatfeltet, som dukker op i løbet af bookingprocessen.

Klippekort

Du kan også købe et klippekort med 4 behandlinger, hvor du får en god rabat.

Knap til køb af klippekort voksne

knap til køb af klippekort barn

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 22 97 81 91 og lægge besked med dit navn og telefonnummer, så vil jeg ringe dig op så hurtigt som muligt.

Om mig som zoneterapeut

Jeg er uddannet FDZ-zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapiskole i 2003. Uddannelsen er en 2 årig uddannelse med træning i praktisk zoneterapi, klinikvejledning, omfattende anatomi og fysiologi samt sygdomslære.

Jeg har tidligere drevet Ishøj Zoneterapi.

Ud over at være zoneterapeut er jeg også livsinspirator, mindfulnessinstruktør mm, alt sammen fra mit firma.

Jeg arbejder holistisk (helhedsorienteret) med krop, sind og ånd, da min erfaring er at alle tre livsområder er tæt forbundne. Det betyder at ubalance det ene sted også vil vise sig som en ubalance et andet sted. Derfor er det vigtigt at holde en sund balance på samtlige livsområder.

Zoneterapien er et godt redskab til både at understøtte den sunde balance i kroppen og påvirker dermed også de øvrige livsområder.