fbpx
Udtalelser

Udtalelser

TalentIndikatortest

“Ved at deltage i denne test håbede jeg, at få et indblik og lidt ro på toppen, om mine kompetencer.

Jeg syntes det var en rigtig god test. Blandt andet forbi, man ikke skal tænke over svarene, men bare svare. Det blev automatisk ærlige og korrekte svar jeg gav og derfor blev det også et resultat, jeg kan bruge i mit forsøg på at finde min vej i arbejdslivet.

Jeg fik et par overraskelser og alligevel ikke. Der var rigtig mange ting, som pludselig gav rigtig god mening. Jeg fik forståelse for mig selv og hvem jeg er, på en rigtig god måde.

I mine øjne er Dorthe i sit rette element, med det hun laver og det var en fantastisk oplevelse, at have hende som formidler på denne test, jeg giver Dorthe de allerbedste anbefalinger og nød hvert et øjeblik i hendes selskab.”

Mitzi

Logo blad

TalentIndikatortest

“Da jeg kontaktede Dorthe Eichen for at få  min talentprofil,  ønskede jeg hjælp til at skabe et mere målrettet professionelt fokus.

Jeg har en tendens til at sprede mig i mange retninger og gå efter dét, der nu lige er spændende. Alt dette italesatte talentprofilen. Den kunne dels hjælpe mig med, hvad der skulle være mit motiv for at skrive min bog, men også for noget, jeg måske selv har haft mistanke om: at der er vigtigt for mig, at være i direkte og synlig kontakt med mit publikum. Det forklarer, hvorfor det ligesom ikke er lykkes mig at skrive og at lave online forløb. Nu ved jeg, at jeg skal hente inspirationen i den direkte kontakt, og at foredrag virkelig er min vej.

Jeg nød testen. Også selv om jeg tog den en morgen med stærke tømmermænd. Den løftede humøret 😃

Inden jeg tog Talentindikatortesten var jeg måske lidt hård ved mig selv. Dels havde jeg svært ved at navigere i for mange muligheder, og det ser jeg nu, at der er en grund til. Og dels synes jeg, at jeg burde være bedre til mine fraværende talenter.

Når man kender og værdsætter værdien af ens toptalenter, og man kan ikke andet efter Dorthe Eichens gennemgang af dem, så er det nemmere at acceptere, at man selvfølgelig har nogle blinde punkter, hvor man bare er nød til at erkende, at man skal hyre nogen til hjælp. På den måde kan man spare sig fra mange halvhjertede forsøg på at fremtvinge nogle evner hos sig selv, som nok aldrig vil blive en del af ens naturlige kapacitet.

Jeg vil anbefale Dorthe Eichen og  Talentindikatortest til andre, som prøver sig frem med forskellige typer jobs og kreative muligheder.

Vi kan alle have en periode, hvor det føles som om, at vi har glemt, hvem vi er og hvad vi egentlig er gode til. Her kan Dorthe hjælpe dig tilbage på sporet! Hvis vi skal have succes i livet, er det altafgørende, at vi føler os som en succes. Og det gør vi først, når vi føler os hjemme i vores toptalenter og bruger dem i vores daglige arbejde.”

Annabella

Logo blad

TalentIndikatortest

Det var meget nemt og hurtigt at tage testen, og samtidig var det sjovt og spændende, jeg fik reflekteret lidt over, hvilke egenskaber der mest var mig. En meget lærerig oplevelse at få bevidsthed på, hvad jeg indeholder, og hvor mine holdninger og synspunkter vægtede mest.

Tilbagemeldingen som Dorthe gav mig, var grundig og seriøs. Dorthe er god til at se bag om tingene og få fremhævet pointerne, så de bliver godt og forståeligt formidlet. 

Jeg fik virkelig noget med fra testen og tilbagemelding, som jeg vil kunne bruge i mine fremadrettede job.
Jeg blev klogere på, hvad det er for egenskaber, som jeg skal udnytte, og hvilke egenskaber jeg med forståelse og god samvittighed kan sige, at dette er områder, jeg vil være opmærksom på ikke kommer til at fylde for meget i mit arbejdsliv.
Så jeg på denne måde kan opnå større tilfredshed, hvilket igen vil gøre, at jeg vil få mere energi og tilfredshed både på job og i det private.    

Jeg vil helt klart anbefale både Dorthe og metoden til personer, der vil blive klogere på sig selv, og udnytte sine egenskaber i job og privatlivet, hvilket jeg mener vil bidrage til langt større tilfredshed i dagligdagen.
Jeg mener også, det vil kunne være med til at reducere stressniveauet på arbejdsmarked.

 Efter testen er jeg blevet positiv overrasket over, hvor konstruktiv og præcis den er, og hvor godt et redskab det er til, at lærer sig selv bedre at kende.”

Kirsten

Logo blad

TalentIndikatortest

“Det har været oplysende at prøve Talentindikatortesten. 

Det jeg ønskede at få ud af Talentindikatortesten, var mere indsigt i min arbejdssituation og om jeg var på vej i den rigtige retning.

Jeg fik en rigtig god introduktion til Talentindikatortesten, og efterfølgende fik jeg en god og grundig gennemgang af, hvad Talentindikatortesten viste.

Det var nemt at tage Talentindikatortesten, det sværeste var nogen gange at finde ud af, hvad der passede bedst på en selv.

Står du fx og skal til at finde job eller overvejer at prøve noget nyt, kan Talentindikatortesten være en rigtig god hjælp til at finde dine talenter og give dig en ide om, hvilken retning du skal bevæge dig i.

Jeg kan godt anbefale Dorthe Eichen, da hun er nem at snakke med og har en rigtig god indsigt og forståelse.”

Maiken

Logo blad

TalentIndikatortest

“Det gode ved testen er, at den udfra en række forskellige spørgsmål kan skabe et billede af mine ‘talenter’ som er meget præcist.

Tilbagemeldingen var rigtig god, jeg følte mig både set og hørt. Formidlingen af testresultatet var meget visuel og let forståelig. Der var afsat god tid til at gå dybere ned i detaljer og jeg fik en del aha’er undervejs.

Ved at tage TalentIndikatorTesten ønskede jeg, at opnå indsigt i, hvilken retning jeg vil trives i rent jobmæssigt.
Jeg har fået indsigt og bekræftelse i, hvilken retning jeg skal gå og hvilket arbejdsmiljø jeg skal færdes i for at føle mig godt tilpas.

At tage testen og ikke mindst få tilbagemeldingen har været meget spændende og indsigtsrigt.

Dorthe Eichen er et meget nærværende og rart menneske der på sin egen meget visuelle måde formår at formidle budskabet så det bliver let forståeligt.

Jeg giver hermed Dorthe Eichen min bedste anbefaling.”

Maria

Logo blad

TalentIndikator-test

“Jeg synes det var en super spændende session, jeg havde med Dorthe, hvor hun gav tilbagemelding på talenttesten.

Dorthe er super god til at sætte ord og eksempler på de forskellige ting i testen, så man kan relatere til det i sin hverdag. Dorthe er meget behagelig i hendes dialog og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

Det jeg bla fik ud af testen, var en større indsigt i mine talenter og hvordan jeg kan bringe dem endnu mere i spil og hvor jeg skal ha et fokus.

Jeg vil anbefale Dorthe og talenttesten til andre, der enten ønsker at bruge den til deres personlige udvikling eller som redskab ifbm. karriere.

Jeg gir’ de varmeste anbefalinger til Dorthe “

Nicooline

Logo blad

Inspirationssession

Jeg har været så heldig at vinde en session med Dorthe fra Det Frydefulde Liv.
Jeg tilmeldte mig konkurrencen fordi jeg, over en længere periode, har følt mig i meningskrise.  Jeg synes ligesom jeg har prøvet alt muligt. Det der plejer at virke, duer ikke længere, så jeg var spændt på samtalen med Dorthe.

Jeg oplevede, at hun var god til hurtigt at fornemme, hvor jeg var. Hun stillede sig ind på mig og jeg følte mig set, uden på noget tidspunkt at føle mig forkert.
Det jeg støjede rundt med, synes var pinligt og træls, kunne Dorthe løfte til et andet perspektiv.

Siden samtalen, har jeg følt mig lettere om hjertet og jeg skal bestemt fortsætte med flere samtaler.

Det er lidt som om, jeg fik øje på, at det er nogle ret ok kort jeg har på hånden, selvom de ikke helt ser ud som andres, så er der bestemt også fordele ved dem – Det står klart for mig nu. 

Jeg trængte virkelig til et løft ud af den kedelige hverdagssump.
Jeg vil klart anbefale Dorthe til andre, som har det lige som mig“.

Charllotte Elisabeth

Logo blad

Inspirationssession

“Jeg oplevede en samtale, hvor jeg blev mødt som den jeg er.
Du formåede at lytte ind, på en venlig måde, og derfra kunne du støtte op om det, samtalen bragte frem.
Det for mig, at få tingene formuleret i den atmosfære og samtidig mærke, at det blev modtaget, gav mig en støtte til at gå videre.
Sammen med den vejledning, du gav tilbage, blev det en nyttig session til mit fremtidige virke. Tak. “

Elin

 

– I kærlighed til livet

Dorthe eichen unders

Made by Dorthe Eichen