fbpx
Kend dig selv -TalentIndikatortest

Kend dig selv -TalentIndikatortest

Alle har talenter.

Forskellen mellem de som har succes og andre som ikke har det, er at de som har succes, sætter deres toptalenter i spil.

Talenterne kan bruges som indikator for dit uddannelsesvalg, din karriere, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er havnet på den rette hylde eller hvis du er kørt fast i dit arbejdsliv. De kan også give dig en forståelse for hvem du er, dine værdier og din kerne, hvilket kan gøre det lettere for dig, at leve i overensstemmelse med den du er.

Selvindsigt og mulighed for selvudvikling

Med TalentIndikator – testen kan du finde ud af hvilke talenter der ligger i din top.

Det er dem, du bruger hele tiden, hver dag, og som du slet ikke kan lade være med at sætte i spil. Ikke blot i dit arbejds- eller studieliv, men også i dit privatliv. Når du bruger dine toptalenter vil du opleve, at alting går hurtigere og lettere. Du vil have det sjovt og du føler ikke at du skal anstrenge dig særligt meget.

Hvis du derimod ikke bruger dine toptalenter, men sætter dine bundtalenter i spil, vil du føle at det hele er tungt og ”op ad bakke”. Du skal knokle og alligevel bliver det ikke rigtig godt og du bliver aldrig helt tilfreds med resultatet. Det vil dræne dig for energi og du kan komme ind i en negativ spiral, som underminere din selvtillid og dit selvværd.

“Vi kan alle have en periode, hvor det føles som om, at vi har glemt, hvem vi er og hvad vi egentlig er gode til. Her kan Dorthe hjælpe dig tilbage på sporet! Hvis vi skal have succes i livet, er det altafgørende, at vi føler os som en succes. Og det gør vi først, når vi føler os hjemme i vores toptalenter og bruger dem i vores daglige arbejde.”

Annabella

En Talentindikatortest kan være en måde at lære sig selv at kende, således at du ikke behøver at være i tvivl om, hvad der er godt for dig og hvordan du bliver den bedste udgave af dig selv. Det gør det lettere for dig at leve autentisk, byde ind med det , du er god til og sætte grænser for det, som ikke er godt for dig.

TalentIndikatortesten er en dybdegående neurologisk test som afdækker 34 talenter. Det er en skandinavisk styrke/talenttest som tager udgangspunkt i nordisk mentalitet, arbejds- og ledelsesstil.

“Efter testen er jeg blevet positiv overrasket over, hvor konstruktiv og præcis den er, og hvor godt et redskab det er til, at lærer sig selv bedre at kende.”

Kirsten

Det særlige ved testen er, at der også er det jeg kalder bløde talenter med. Talenter som normalt ikke afdækkes og italesættes som talenter i andre test. Det vil sige at man kan blive “set” og værdsat for talenter som tidligere har været svære at sætte ord på og man kan forstå sin adfærd på en anden måde.

“Jeg blev klogere på, hvad det er for egenskaber, som jeg skal udnytte, og hvilke egenskaber jeg med forståelse og god samvittighed kan sige, at dette er områder, jeg vil være opmærksom på ikke kommer til at fylde for meget i mit arbejdsliv.
Så jeg på denne måde kan opnå større tilfredshed, hvilket igen vil gøre, at jeg vil få mere energi og tilfredshed både på job og i det private. “

Kirsten

Har du fået lyst til at kende dine toptalenter og dine non-talenter?
Du kan tage TalentIndikator-testen, få min tolkning og feedback på testen, da jeg er certificeret til denne test.

Kontakt mig for forsamtale på tlf. 20 33 70 31 eller på sikker mail.

PS. Du kan læse flere udtalelser her

Logo blad

Made by Dorthe Eichen