fbpx
Om mig

Om mig

Min mission er at hjælpe dig til at finde ud af hvem du er, hvad du kan og vil samt hvordan du gør det. Fjerne din usikkerhed og din tvivl. Fjerne din forkerthedsfølelse og få dig til at stå fuldstændig klar og tydelig for dig selv og andre, så du kan leve og gøre en forskel, som den unikke og specielle person du er.

Min vision

Min vision er at sørge for, at vi alle kan være den vi er, uden at føle os forkerte og forsøge at lave os selv om. Jeg arbejder for at alle værdsættes og respekteres for den de er og at der er plads til alle.

Det tænder mig fuldstændigt af, når nogen insisterer på, at de har patent på sandheden og dermed får andre til at føle sig forkerte, hvilket desværre sker rigtig mange steder i vores samfund, i vores uddannelser, vores arbejdsliv og i vores kultur i det hele taget.

Maggi-terning

Min egne rejse mod forandring har taget mere end 18 år, utallige omveje og fejlagtige beslutninger. Dem kan du undgå, hvis du arbejder med mig.

Alt det jeg har lært, koger jeg ned til Maggi-terninger. Du ved, disse små, kondenserede og kraftfulde bouillonterninger, som, når man hælder kogende vand på, opløser sig og nærmest eksplodere af smag.

Mine Maggi-terninger bliver specielle, unikke og eksklusive forløb og produkter, så du ikke behøver at bruge lige så lang tid og mange kræfter på at skabe den forandring DU ønsker, som jeg har gjort.

Jeg går ind for lethed og jeg vil elske at se dig skyde genvej til det liv DU ønsker.

Det er dig som er ekspert i DIT liv, så det er dig der skal gøre arbejdet.

Jeg er

  • fødselshjælper,
  • inspirator,
  • provokatør,
  • motivator.

Jeg hepper på dig og jeg trøster dig.

Kort sagt, så sætter jeg alt hvad jeg kan og hvad jeg er i spil, for din forandring.

Hos mig får du altid, mere end du forventer.

Mine formelle kompetencer

Ud over min erfaringsbaseret viden, sætter jeg også alle mine formelle kompetencer i spil, når du arbejder med mig.

Min erfaring som Uddannelsesleder og min Master i Uddannelse og Læring fra Roskilde Universitet, gør mig i stand til at tilrettelægge og udvikle forløb, ydelser og produkter, der understøtter din læring og udvikling optimalt, og udarbejde undervisningsmateriale som virkelig gør en forskel.

Som Zoneterapeut og lægesekretær inddrager jeg holistisk og helhedsorienteret kropsbevidsthed og -forståelse i forløbet. Jeg ved at det mentale og kroppen hænger nøje sammen og udnytter det til din læring.

Min certificering i TalentIndikator ®testen fra Talentinsights.biz giver mig et dybt seriøst værktøj til at finde dine talenter, styrker og potentialer, så du kan forstå dig selv, se dine relationer på en ny måde og lære dig selv at kende, måske på en anden måde.

Som Mindfulnessinstruktør er jeg i stand til at instruere dig i forskellige øvelser som skaber ro, øger din bevidsthed og dit nærvær. Jeg vil også lære dig at se og opleve livet på særlig måde, som virkelig skaber forandring.

Gennem min uddannelse som Spirituel mentor, har jeg udviklet og optimeret min mentorformel, så jeg kan inspirere, motivere, provokere og støtte dig til at få mest muligt ud af forløb og ydelser.

”Jeg har fået indsigt og bekræftelse i, hvilken retning jeg skal gå og hvilket arbejdsmiljø jeg skal færdes i for at føle mig godt tilpas.”

Maria

Følg mig

Jeg håber, du er blevet lidt klogere på, hvem jeg er, men samtidig også nysgerrig efter at vide mere om mig. I så fald  er du velkommen til at følge mig her på bloggen, via mit nyhedsbrev og Facebook.

Made by Dorthe Eichen