fbpx
Månedshealing

Månedshealing

Frekvens fjernhealing i gruppe

Støtte og hjælp til store og små udfordringer i dagligdagen og til transformation i livet.

Månedshealing foregår som fjernhealing, den sidste mandag i måneden fra kl. 20.00-21.00

I øjeblikket mærker jeg, at mange mennesker bakser meget med store og små udfordringer i dagligdagen. Man bliver hurtigt trigget af det, som sker omkring en, og det udløser forskellige følelser, som mærkes stærkere i øjeblikket og giver anledning til en del frustration. 

Jeg oplever, det er en del af en transformationsproces.

Vi vågner, vi mærker mere og vi sætter spørgsmålstegn ved mange flere ting i vores liv, hvilket påvirker og provokere os selv og vores omgivelser, for det vil være så meget lettere, hvis alt blev ved med at være som det plejer.

For at støtte og hjælpe dig, i de små og store udfordringer i dagligdagen og det som trigger i forbindelse med transformationen tilbyder jeg månedshealing.

Den sidste mandag i måneden fra kl. 20.00 – 21.00 tilbyder jeg frekvens fjern healing, i den lukkede Facebookgruppe FRYD – Frekvens Healingsgruppe. Klik her for at finde gruppen og anmode om medlemsskab.

Første gang er mandag den 30. september 2019.

Det vil foregå på den måde at jeg, laver et opslag, som du skriver dig på med navn og fødselsdato samt hvad du ønsker healing på, et par dage inden healingen.

Prisen er blot 55,- kr. som du indbetaler via MobilePay, inden healingen starter.

Under healingen, mærker jeg ind i det du skriver og sætter healing på det. I øvrigt mærker jeg ind i gruppens kollektive energi og sætter healing på det også.

Dagen efter healingen laver jeg et fælles opslag med feedback på, hvad jeg mærkede ind i under healingen.

Da frekvens ikke er begrænset af rum og tid kan frekvens fjern healing foregå over store afstande. Man behøver ikke fysisk kontakt for at det virker, da den ikke er bundet til en fysisk form. Frekvensen kan kodes til at virke for en bestemt person eller for en gruppe. Det er nødvendigt at personen selv ønsker healing og selv ”tjekker” ind i healingen med sine følelser.

Under frekvens fjern healingen er det bedst, hvis du ligger eller sidder et roligt sted og tager imod healingen. Det er dog ikke nødvendigt at være i ro, men fokus på healingen giver en større oplevelse af hvad der sker undervejs. Det betyder intet i forhold til effekten af healingen.

Det er forskelligt hvordan frekvens fjern healing opleves. Det er individuelt om man mærker noget under healingerne. Nogle ser farver, oplever fysiske fornemmelser i kroppen eller følelser andre bliver helt afslappet og nogle falder hen. Der er ikke noget rigtigt eller forkert.

Effekten af healingen er også forskellige. Nogle mærker fysiske eller humørmæssige forandring, andre sover bedre, drømmer mere. Måske mærker du først efterfølgende, i bestemte situationer, at noget er blevet lettere eller at de er blevet mere rummelig eller roligere.

Der er ingen regler for hvordan en healing mærkes, da det er vores vibration, der afgør, hvor healingen skal ledes hen. I frekvenshealing er det følelserne der er nøglen til healingerne og kan sætte processerne i gang, men det vil være individuelt, hvor de starter.

Dorthe Eichen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.