fbpx
Zoneterapi i Sorø

Zoneterapi i Sorø

Pr. 1. januar 2019 tilbyder jeg zoneterapi i Sorø

Ud over at være livsinspirator, talentvejleder og mindfulnessinstruktør, er jeg også zoneterapeut, alt sammen fra mit firma Det Frydefulde Liv.

Jeg er uddannet FDZ-zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapiskole i 2003. Uddannelsen er en 2 årig uddannelse med træning i praktisk zoneterapi, klinikvejledning, omfattende anatomi og fysiologi samt sygdomslære.

Jeg har tidligere drevet Ishøj Zoneterapi, med klinik i mit eget hjem.

Jeg har nu fået mulighed for at leje et hyggeligt behandlerrum i Sorø Akupunktur og Qi Gong’s dejlige lokaler, beliggende Østergade 4 st. 4180 Sorø.

Jeg arbejder holistisk (helhedsorienteret) med krop, sind og ånd, da min erfaring er at alle tre livsområder er tæt forbundne. Det betyder at ubalance det ene sted også vil vise sig som en ubalance et andet sted. Derfor er det vigtigt at holde en sund balance på samtlige livsområder.

Zoneterapien er et godt redskab til både at understøtte den sunde balance i kroppen og påvirker dermed også de øvrige livsområder.

Du kan læse mere og booke tid her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Made by Dorthe Eichen