fbpx
FORKØLET – HOSTE – SNUE

FORKØLET – HOSTE – SNUE

kop pudsenæsepapir og briller

Symptomerne ved forkølelse kan være meget forskellige. Ofte har man en næse der løber, er tung i hovedet og træt i kroppen. Det kan udvikle sig til hoste, ondt i halsen, bihuler eller ører.

De fleste kender til de gamle ”mormor-råd” som f.eks. kamillete med honning, hyldebærtoddy, ekstra C-vitaminer osv. Dem kan du sagtens bruge, hvis du har lyst.

Men det vigtigste er at forstå, at kroppen er i gang med ”reparere” sig selv. Og hvis du hjælper den, ved at lytte til, hvad den har brug for og gøre noget ved det, kommer du lettere over det.

Det kan være at du skal hvile dig, når du har mulighed for det eller komme en lille tur ud i frisk luft (uden at blive kold, naturligvis). Det er godt at holder dig ekstra varm og du gør det mere behageligt for dig selv f.eks. ved blødt tøj. Skal du pudse næse ofte kan du bruge lommetørklæder med balsam. Du kan bruge en god læbepomade og en mentolcreme som du kan smøre under næsen, så du får frisk luft.

Du kan bruge et par pebermyntedråber i en skål med varme vand, som du så indånder (HUSK at lukke øjnene).

Du kan drikke din varme ynglingsdrik og putte dig under et tæppe.

Du har sikkert mange andre gode tips til at komme igennem en forkølelse, find dem som passer dig og brug dem.

Har du brug for hjælp til at lindre dine symptomer, skabe balance i din krop eller styrke dit immunforsvar er du velkommen til en gang zoneterapi.

Du booker din tid online her https://ezme.io/c/Bp/eEDr

Du kan altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Dorthe Eichen
Zoneterapeut

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.